Скандали, любов и прокудени в Big Brother 4 (видео)

Миската Ирена и бунтарят Петър напуснаха шоуто
14 окт 2008 10:38,
32

Петър от Пловдив и Ирена от Бургас са първите изгонени от къщата на Big Brother 4, след като бяха номинирани от съквартирантите заедно с бодигарда Цецо и единствения чужденец - португалеца Умберто.

Миската "змия" (както всички я наричат - бел. ред.), която първа показа гръдта си, и бунтарят националист излязоха от играта, след като зрителите бяха безпощадни в гласуването си срещу двамата.

Двамата използваха крайни методи в общуването си с останалите съквартиранти и това може би им изигра лоша шега.

 


 

В навечерието на първите елиминации напрежението в къщата на Big Brother отново се нажежи до червено.

Футболният хулиган Петър се спречка с Филип.

След като съквартирантите отпразнуваха рождения ден на Жени, страстите в къщата се разгорещиха за пореден път. В битов разговор Филип съветваше и мотивираше другите да се съсредоточат върху седмичната си мисия, за да не им се наложи да ядат само боб следващата седмица. На няколко пъти обаче Петър го прекъсваше, за да се стигне до...

 


 

Освен агресия, между съквартирантите започват да прехвърчат и други искри – любовни. Докъде обаче ще стигне флиртът между Георги и ромката Таня? Предстои да узнаем.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
TIG преди 15 години
Предаването не е най-лошото възможно, въпреки че водещия супер много ме дразни. Най-лошото обаче е това с гласуването в него. Интересно че има баламурници, които ВЯРВАТ, че може да се обработи в реално време информация от мрежите на 3 гсм оператора и БТК :))) Това е тъжно. Мисля че там гласуват само ***, деца до 15 и бабички.
10
0
 
0
 
! Отговори
Love child преди 15 години
Предаването не го гледам вече. Стига ми някой да ми каже какво става и вече съм наясно. Ако толкова искам да видя нещо, гледам клипове във vbox. С всяка година става все по-банално! Сценария така си личи, че нямам думи! :DИначе и аз съм за Марто - той е сладур! Но някой друг ще спечели... Продуцентите сигурно вече са го избрали! xD
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Жалко за Петър той си беше пич от където и да го погледнеш,но тъй като всичко е и ще бъде педварително стъкмено то нищо чудно защо Цветан/който прилича на дявол,козел/не го изгониха,тъй като той е имал повече гласове за изгонване от Петър,ама нали ББ4 искат да скалъпят поредния сеир за рейтинг м/у Костантин и тоя *** Цецо,който освен да реди сополи и да си показва мръсния за друго нестава вътре в къщата,а Ирена трябваше да излезе,жена без покритие толлерантност и жадна за още и още да и е вътре,защо не се збогува с другите жени поне от култура за която парадира ,че има,абе ***.Иска ми се Мартин да е победителят -стискам му палци.
8
0
 
0
 
! Отговори
MITKO преди 15 години
предаването е много подходящо за проницателни личности (като мен) всмисъл такъв, че тези хора е забавно да ги гледаш защото те каквото и да правят, пак няма да се види техният истински характер, който ще се изкриви през призмата на биг брадър; това е цялата идея - вкарват някви хора, създават се стереотипи, тези хора биват показани такива каквито биг брадър иска хората да ги видят, било то за рейтинг или просто за удоволствие на организаторите, убиват всички индивидуално във всеки екипа на биг бродър ;) ...и точно защото хората са *** и много се впечатляват от това което виждат, те се оставят да бъдат манипулирани и да продължават да гледат :D ...забавно е наистина :D
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Abe kato ne vi haresva tova predavane,prosto ne go gledaite.Stiga ste pluli i ste se pravili na mnogo inteligentni...
6
0
 
0
 
! Отговори
P_boy преди 15 години
Събрали са наистина само *** в тая къща, Пешо беше пекан...изкараха го расист и какво ли не...
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Толкова простаци в тая държава нищо чудно че се намира кой да го гледа това предаване. По добре седнете на някоя пейка на центъра и гледайте - пак е същото.
4
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 15 години
Еее, айде сега за ***, то навсякаде е хит - визирам Европа, вие веднага простотия било и незнам си кво. Ми то нашият народ, а и не само той си е сийрджия, та нормално е да предизвика интерес, всеки случай ми е по-забавно отколкото да гледам танцуващи " ЗВЕЗДИ" - мн лигава работа.Та....за големият брат - добре са направили таз годишният формат, жалко че изгониха Петър, много симпатично момче, въпреки възгледите му за религиите. Трябваше Цветанчо да си иде, но големият брат отново доказва, че има пръст в гласуването, тъй като Цветан и така наричащият себе си Ескубар не се понасят - интригата ще е налице, след като влезе Ескубара в къщата.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Точно един нормален човек би гледал това предаване,за да си прави изводи.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
tozi filip e golqm licemer,mnogo me drazni.opitva da se pravi na zdravko ama ne6to ne mu se polu4ava
1
0
 
0
 
! Отговори
.......... преди 15 години
Това предаване е за *** в държавата ни.За онези,които лесно се манипулират.Един нормален човек никога не би гледал подобна глупост.Направо отврат отвсякъде.Не виждате ли,че само *** са вкарали.Да има някой,който показва нещо стойностно,нещо за което да се хванеш и да кажеш "Еее,евала му на този" - НЯМА.Повече не заслужават вниманието ми.Това е от мен за тия плъхове.